UW LICHT TOEKOMSTIG BEWIJS

Stel u een team van onderzoeksafdelingen voor die technische verlichtingsoplossingen bestuderen die volledig zijn aangepast aan uw projectvereisten. Geavanceerde knowhow in LED-technologie die in elke situatie kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie garandeert. Een groep bedrijven die is georganiseerd in een flexibel netwerk van technologieën en vaardigheden, in staat om elke stap van het proces aan te pakken om producten te maken voor alle aanvragen met 100% Italiaanse kwaliteit. Samen met Linea Light Group komen al uw ideeën aan het licht.

ZIE HET VERSCHIL

Het succes van Linea Light Group in de verlichtingsmarkt is gebaseerd op echte waarden die het verschil maken: ervaring en innovatie, een wereldwijd perspectief gecombineerd met typisch Italiaans vakmanschap, geavanceerde technologie en ambachtelijke precisie. Om tegemoet te komen aan de uitdagende complexiteit van de wereld waarin we leven, onderzoekt, ontwikkelt en implementeert deze filosofie originele oplossingen, in harmonie met architectuur, natuur en mensen. Het idee van de ontwerper wordt gerealiseerd in een hoogwaardig, duurzaam product.

PIONIENTECHNOLOGIE

Een duidelijke afdruk, gekenmerkt door het vermogen om innovatieve oplossingen en technologieën te ontdekken, te onderzoeken en te testen. De Linea Light Group was een van de eerste bedrijven in Europa die zich specialiseerde in LED-technologie, een perfecte reactie op energie- en lichtefficiëntie, kleurgetrouwheid en veelzijdigheid in elk project. Alle concepten veranderen in geïntegreerde toepassingen, van elektronica tot mechanica, van optica tot ontwerp. Elke afzonderlijke component is ontworpen uitgaande van de bron en vervaardigd met het doel om een ​​optimale prestatie van het eindproduct te bereiken.

ZICHTBARE WAARDEN

De Linea Light Group heeft ervoor gekozen om haar fabrieken in Italië te behouden, met behoud van traditie en de waarden van kwaliteit en onderzoek, typerend voor de beste productie “Made in ltalië”. Sinds de start in 1976 is de Linea Light Group blijven groeien en meer kennis en expertise opgedaan: een bewuste groei ondersteund door een technologische knowhow en consistente intuïtie die nieuwe trends in technologie en in de markt heeft voorzien. Alles wordt intern ontwikkeld: van de strenge selectie van de diodes tot de productie van halfafgewerkte onderdelen, tot assemblage en logistiek. Het proces omvat honderden professionele, gemotiveerde en flexibele, in staat om producten aan te passen, die overal ter wereld kunnen worden gebruikt.

CREATIEVE REALITEIT

In een tijdperk waarin ideeën gebonden zijn aan productie en standaardisatie van logica, is de Linea Light Group erin geslaagd om een ​​marktgerichte aanpak te ontwikkelen om de verbeelding ruimte te geven om te groeien en creativiteit terug te geven aan de ontwerpers, met alle mogelijke middelen. Gespecialiseerde afdelingen werken synchroon om een ​​technologisch hoogwaardig product te bereiken: 85 mensen worden toegewezen aan de R & D-afdeling en volgen elk aspect van productengineering tot prototyping, van opticaontwerp tot fotometrieanalyse.