designheure presented by hugo neumann

Designheure, opgericht in 2005, is een uitgeverij van hedendaagse verlichtingsarmaturen 100% Made in France. Het merk belichaamt een bepaald idee van Franse elegantie in de wereld van de verlichting, en creëert tijdloze, high-end ontwerpen.
Designheure werkt samen met de beste ontwerpers om uitzonderlijke stukken te creëren en streeft ernaar om haar professionele klanten een toegewijd, op maat gemaakt aanbod te bieden. Haar teams worden gedreven door de waarden kwaliteit van de dienstverlening, persoonlijk advies aan de klant en snelheid van de productie.
In samenwerking met haar Franse partners selecteert zij zorgvuldig materialen van de hoogste kwaliteit. Elke lamp, die volledig in haar werkplaatsen wordt geassembleerd, getuigt van een unieke know-how en wordt aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen.
Wij hebben een speciale ruimte gereserveerd voor deze tijdloze Franse collectie.  We hebben ook stalen van de afwerkingen en materialen.  Wij kunnen u ook specifieke en op maat gemaakte creaties aanbieden.